sâmbătă, 18 iulie 2009

Caldura vulcanica Mon Cheri !!!!









Participantii la cele doua raiduri organizate de RETROMOBIL CLUB ROMANIA, "Raidul Vulcanilor Noroiosi" si "Raidul Cu Zimbrul prin Carpati", care au luat startul din capitala, din curtea Muzeului Aviatiei, au avut de infruntat o caldura fantastica, inca de la primele ore ale diminetii termometrele depasind 30 C.
Aceasta a fost si cauza care a determinat o serie de absente, motivate am spune, pentru ca nu oricine poate suporta asemenea calduri, ca sa nu mai vorbim de batranele motoare.
In jurul orei 10 s-a plecat spre Urlati unde urma sa se faca jonctiunea cu membrii filialelor R.C.R. Dambovita, Prahova, Brasov si Covasna.

3 comentarii:

  1. Batranele motoare?!?! Am traversat Spania de la un capat la altul si inapoi cu un "batran" motor de 40 de ani racit cu aer la peste 45 de grade in conditii de mers pe autostrada 100-110 km/h si as fi ajuns si in Africa daca nu era taxa de feribot nesimtit de mare ;).

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, ai mers probabil pe autostrazi si sigur cu un motor racit cu aer. La motoarele racite cu apa situatia e dramatica, ma refer la ambuteiajele din capitala sau de aiurea. La drum nu sunt probleme, problema e cand stai de 10 ori la acelasi semafor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este cum spui dar daca motorul e in parametrii nu ar trebui sa fie probleme. Am prins blocaj de circulatie si am mers la pas inca de la 40 de km de Paris si cu toate astea motorul nu s-a supra incalzit. Ce-i drept sunt modele de masini care de la momentul fabricarii aveau probleme cu supraincalzirea vara. Oricum frumoasa intalnirea si masinile prezente!

    RăspundețiȘtergere