duminică, 15 noiembrie 2009

www.prewarcar.com


Unul din cele mai interesante site-uri din cate exista la ora actuala este cel creat de olandezul Joris Bergsma http://www.prewarcar.com/ Aproape zilnic aici putei gasi articole si anunturi noi. De ceva vreme site-ul are un "frate" care se ocupa de masinile clasice http://www.prewarcar.com/pre1966/ insa cel dedicat automobilelor antebelice continua sa detina suprematia fiind destinatia zilnica a catorva zeci de mii de pasionati din intreaga lume. Joris a publicat cateva articole legate de Romania, reportaje de la "Antebelum" dar si alte articole despre vehicule istorice de la noi din tara. Daca vreti sa fiti la curent cu ultimile descoperiri din cele mai ciudate locatii in care au fost gasite diverse modele rare, cu evenimentele majore din lume sau pur si simplu sa cautati piese sau masini nu ocoliti acest site.

3 comentarii:

  1. in Bucuresti prin 1993 am vazut aruncat pe un maidan un atomobil de curse foarte vechi cred ca anii 1920-1940, era de culoare visinie , mai avea doar doua roti pe spate, cea pe stanga indoita foarte rau si doar jeanta fara anvelopa, nu mai avea volan dar avea pastrate in bune conditii ceasurile de bord.Nu avea motor .

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam mai multe detalii, in ce zona, cum a disparut, ce marca crezi ca era ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Avea un singur loc numai pentru pilot,ce am remarcat avea frana de mana exterioara iar automobilul daca este sa folosesc o exprimare mai plastica "arata ca o barca rasturnata" avea roti de motocicleta cel putin asa aratau, oricum masina era de mici dimensiuni, compartimentul motor se afla in spate. maidanul era undeva pe Soseaua Alexandriei si am trecut din intamplare . Am venit a doua zi cu prieten de-a lui taica-miu, sa vedem daca putem sa o luam , dar disparuse .....

    RăspundețiȘtergere