joi, 3 decembrie 2009

Dacia, dragostea mea

Anul acesta la Festivalul Mondial al Filmului de la Montreal a fost selectionat si a avut premiera filmul "DACIA, dragostea mea" ( "My Beautiful Dacia " - titlul pentru difuzarea internationala) realizat de Stefan Constantinescu si Julio Soto. Fragmente din film (durata totala 1h 15') puteti viziona pe site-ul Institutului Francez din Bucuresti care a gazduit proiectia filmului in perioada 20-26 noiembrie in sala Elvira Popescu. Sigla care apare intre secventele prezentate este evident inspirata de cea a "1100 Club Romania".


M-am bucurat sa-i vad in film pe membrii R.C.R. Ion Garjoaba - membru de onoare - inginer care a lucrat la Uzina Dacia inca din perioada asamblarii modelului 1100 fiind si un apreciat copilot de raliuri, Adrian si Ion Chilibar, iremediabil indragostiti de modelele 1100 (verde) si 1300 (alb) pe care le puteti viziona in film.

Un comentariu:

  1. Am vazut un afis cu filmul si la Muzeul Taranului Roman, probabil se proiecteaza si acolo.
    Acum 3 luni cred, Jurnalul National a distribuit impreuna cu ziarul un DVD (Renault si Dacia de 10 ani)in care apar imagini cu toate modelele din trecut.

    RăspundețiȘtergere