miercuri, 3 februarie 2010

Insigna Moto Clubului Roman

Moto Clubul Roman a fost fondat in anul 1933, Printul Nicolae fiind presedinte de onoare al asociatiei. M.C.R. s-a ocupat de organizarea primelor curse si campionate de motociclism din tara noastra. Colectia AUTOMOBILIA s-a imbogatit astazi cu o piesa cu totul speciala : insigna emisa de Moto Clubul Roman. Pe spate insigna poarta stantat numele bijutierului care a realizat insigna si adresa atelierului sau : M. Gnad - Knadlg. 22 Wien. Din pacate insigna nu este intr-o stare foarte buna (in fotografie zona emailata a fost partial retusata) dar cautarile continua ...

2 comentarii:

  1. Valoroasa insigna ! Legat de o emblema mai comuna, a ACR-ului, tin minte de cand eram pusti ca unii posesori auto (de Dacie in special) aveau montata pe grila din fata emblema ACR metalica. Oare ACR-ul mai are undeva in stoc astfel de embleme care erau comune in anii '70? Ai in colectie aceasta emblema?

    Cristian Tase

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca se mai gasesc la ACR, ultima editia e fost facuta in '90, cand s-a renuntat la stema RSR, insa o poti gasi pe internet sau prin targuri la preturi pana in 50 lei. Sunt mai multe variante, o sa le prezint.

    RăspundețiȘtergere