marți, 1 noiembrie 2011

O fotografie de exceptie




Adrian Pascu Tulbure ne-a obisnuit cu articole interesante publicate pe blogul sau "Volga Neagra". Unele din descoperile lui sunt absolut exceptionale , cum este si cazul fotografie de mai sus cu MS Regele Mihai alaturi de masina sa Aero 30 Roadster (1936). Pentru ca articolul publicat http://volganeagra.blogspot.com/2011/10/placutele-de-inmatriculare-pentru.html a ridicat o intrebare referitoare la plachetele de pe calandrul masinii fac o necesara completare. Emblema de sus este a Automobil Clubului Regal Roman - A.C.R.R. prezentata pe blog, http://automobilia-romania.blogspot.com/2011/03/placheta-acrr-i.html iar cea de jos este a clubului posesorilor de automobile Aero al carui membru de onoare este din 1936 M.S. , Aero Club Praga si poarta inscriptia Aero Car Club.

3 comentarii:

  1. Multumesc pt lamuriri! E o completare frumoasa a articolului de pe "volganeagra".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa fiu nitel rau (da' nu pot sa ma abtin :) ), uite ce de discutii interesante se pot isca de la o poza veche, dumneata ne'ai tot promis poze de la evenimentele dinainte de revolutie de'acu un an cred, nu s'a mai intamplat insa nimic dupa aceea.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-au intamplat 182 de articole anul asta, regret daca nu va starnesc interesul. Poze gasiti pe www.automobilia.ro in sectiunea Arhiva si s-au tot pus la gramada pe diverse forumuri. La ce a folosit ? Nu impartasesc ideea de a pune cu ghiotura poze , fara comentarii, asa cum nu o sa vedeti intreaga arhiva Automobilia pe net. Problema pozelor de la evenimente pre 89 e ca uneori nu e cunoscut anul sau sunt amestecate poze din 3-4 locatii la acelasi an. Cand o sa le dau de cap o sa inceapa si prezentarea. Momentan am alte prioritati si articole la norma nu fac.

    RăspundețiȘtergere