sâmbătă, 6 iulie 2013

II Veteranele soselelor

Duminica 7 iulie Retromobil Club Romanie si Fundatia Lowendal organizeaza editia a II-a a expozitiei vehiculelor istorice antebelice "Veteranele Soselelor". Evenimentul se va desfasura in Pta Gh. Cantacuzino din
capitala (10:00-12:00 - intrarea in parcul Ioanid - in vecinatatea Parcului Gradina Icoanei). Participantii vor vizita Casa Lowendal http://www.lowendal.ro/casa-lowendal/ si vor participa la Sueta Colectionarilor tema principala propusa fiind "Concursul de Eleganta Sinaia - prezent si perspective".

2 comentarii:

  1. Am fost la expozitia de la Vitan Mall. Si la cea de la Muzeul Militar. Ambele au fost splendide. Pe asta am ratat-o. Nu m-am putut trezi la timp. Domnu' Automobilia, de ce nu le faceti, domn'e, mai tirziu? Daca eu, in timpul saptaminii, ma culc, in fiecare zi, la 22:00, si ma trezesc la 06:00, e normal ca, macar in week-end, sa ma culc mai tirziu si sa ma scol mai tirziu, nu? Daca le-ati organiza mai tirziu, ati avea mai multi vizitatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste evenimente se organizeaza pentru placerea participantilor, fiind duminica acestia prefera sa se intalneasca inainte de pranz pentru a lua apoi masa impreuna sau in familie, apoi se odihnesc , pentru ca luni lucreaza. In intervalul 12-18 e fff cald. Ar fi o varianta sa ne vedem sambata spre seara, o sa mai studiem problema, pana acum nu s-a plans nimeni de asta, oricum daca vreti sa va odihniti trebuie sa va culcati inainte de miezul noptii , daca dormiti pana la 12 ziua e inutil, cel putin asa zic medicii.

    RăspundețiȘtergere