vineri, 28 martie 2014

Standul Retromobil la SAM / 5-6 aprilie


In avanpremiera sezonului 2014 RETROMOBIL CLUB ROMANIA va participa la Salonul Auto-Moto care se va desfasura in capitala. In zilele de 5 si 6 aprilie RCR invita toti pasionatii de vehicule istorice la Standul RETROMOBIL, organizat intr-o zona exterioara pazita/ingradita (Piata Constitutiei)

Duminica 6 aprilie, in intervalul 14:00-15:00 va avea loc o parada a vehiculelor istorice participante pe ruta Bdul. Libertatii - Bdul Unirii – Piata Alba Iulia si retur.

Organizatorii Salonului Auto Moto au pregatit pentru pasionatii de vehicule istorice numeroase surprize printre care se numara :

- posibilitatea de expunere gratuita in zilele de 5 si 6 aprilie a vehiculelor istorice intr-o zona special amenajata din fata Palatului Parlamentului (se accepta postarea de anunturi format max A4 de vanzare/inchiriere/schimb). Automobilele vor stationa in locatie sub paza in noaptea de 5 spre 6 aprilie.

- vehiculele expuse vor purta un numar de identificare pentru a participa la concursul AUTO din cadrul SAM, cu premii valoroase: locul I = 5.000 lei, locul II = 2.000 lei si locul III - 1.000 lei (cele mai frumoasemasini fiind desemnate exclusiv prin votul publicului vizitator)

- intrarea gratuita pentru expozant si un insotitor (pretul biletului de acces fiind de 20 lei/zi/persoana);

- 2 vouchere pentru acces zona Luxury Food Restaurant in valoare de 80 lei/zi/persoana)

Cei care doresc sa participe la eveniment sunt rugati sa se inscrie prin email la secretariat (at) retromobil.ro pana in data de 3 aprilie 2014 ora 12:00 indicand marca/modelul/anul de fabricatie al vehiculului(lelor) istorice cu care vor participa.

Va asteptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu