joi, 29 mai 2014

Retro American Muscle Car


Expoziţia automobilelor istorice americane se anunta un real succes, numarul marcilor care vor fi prezentate publicului depasind cu mult estimarile initiale. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 mai, într-o zona special amenajata din parcărea Bucureşti Mall.
Organizatorii au fost nevoiti sa extinda spatiul destinat expozitiei Retro American Muscle Cars datorita inscrierii unui numar mult mai mare de participanti decat cel estimat initial.

Interesul deosebit pentru acest eveniment a generat o participare record, pana la aceasta ora fiind deja confirmata prezenta a peste 80 de automobile si motociclete americane. Printre acestea, vor fi expuse în cadrul Retro American Muscle Cars adevarate simboluri ale industriei auto din Statele Unite: Buick Master Coupe 1930, Plymouth P6 1936, Cadillac Eldorado 1938, Chevrolet Impala Convertible 1962, Pontiac Parisienne 1967 si renumitul Ford T Coupe din 1926 !

„Desi acest eveniment este o premiera în Romania am constatat cu multa bucurie ca participarea a depasit considerabil asteptarile noastre si ca astfel vom putea oferi vizitatorilor posibilitatea de a admira o mare parte dintre masinile si motocicletele care au facut istorie in Stale Unite” ne-a declarat domnul Florian Marin, Vice Preşedinte al Retromobil Club Romania, unul dintre organizatorii evenimentului.

Alături de Retromobil Club România s-au mai implicat în organizarea acestui eveniment Bucureşti Mall şi Game World România.

Pasionaţii de maşini împreună cu toţi cei care vor să priveasca de aproape aceste automobile devenite adevarate simboluri americane, sunt aşteptaţi sâmbătă, 31 mai, în parcarea Bucureşti Mall, între orele 15:00 – 23:00.

Organizatorii evenimentului au mai pregatit si alte surprize, atat participantii cat si vizitatorii urmand sa ia parte la o serie de concursuri si tombole cu premii.

Accesul vizitatorilor este gratuit şi se poate face din Calea Vitan sau din Calea Dudeşti.



Despre Retromobil Club Romania

Asociaţia natională a posesorilor şi restauratorilor de vehicule istorice, Retromobil Club România, a luat fiinţă în primăvara anului 1998 si are statutul de Autoritate Nationala F.I.V.A., Federatia Internationala a Vehiculelor Istorice. Printre evenimentele din 2014 se numără Retro Parada Primaverii/Toamnei, Concursul de Eleganţă Sinaia şi Raliul Carpaţi Retro. În prezent Retromobil Club România numără 690 de membri, organizaţi în 23 de filiale judeţene/regionale.



Despre Bucureşti Mall

Bucureşti Mall face parte din Grupul Anchor, prezent în România din 1997, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piată, prin portofoliul de proiecte de retail, rezidenţiale si clădiri de birouri. Pe lângă Bucureşti Mall, Grupul Anchor mai deţine centrul comercial Plaza Romania, Anchor Plaza, prima clădire de birouri clasa A integrată cu un centru comercial si InCity Residences. Valoarea totală a investitiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

Despre Game World România

Game World România este una dintre companiile reprezentative pe piaţa centrelor de divertisment, având ca domeniu de activitate organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri electronice. Compania este prezentă în Bucureşti şi alte 5 oraşe importante din ţară: Cluj-Napoca, Constanţa, Braşov, Sibiu, Alba Iulia. Game World România are 11 săli de jocuri şi peste 720 de posturi de joc. In 2014, Game World sărbatoreşte 15 ani de activitate în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu