vineri, 1 martie 2013

Si tacerea are un pret

Avand in vedere ca ziua barbatului e in fiecare zi, cel putin asa sustin "ele", as vrea sa fiti de acord ca pentru orice colectionar de automobile 1 martie e ziua in care trebuie sa uitam de amanta(ele) din garaj, sa nu pomenim de nici un nou proiect de restaurare si nici sa nu ne sustragem de la indatoririle casnice aprofundand nu stiu ce revista sau site de specialitate. De miros de benzina sau vaselina pe sub unghii nici nu poate fi vorba, e doar sarbatoare. Cum toate au pe lume un pret, celor mai intrazneti dintre dvs le recomand martisoarele cu roti. Recunosc, anul asta nu mi-a iesit, pentru ca nu am gasit, se pare ca chinezii n-au auzit decat de cosari, trifoi cu patru foi, gargarite, potcoave si alte chestii de genul asta iar creatorii autohtoni s-au gandit ca la cat costa benzina un martisor cu roti ar fi o investitie multe prea costisitoare... 

La Multi Ani tuturor doamnelor , domnisoarelor si evident martisoarele de rigoare din colectia AUTOMOBILIA !

3 comentarii:

  1. Pai poti comanda de pe ebay o brosa ceva cu masinuta la care adaugi un snur alb-rosu si ai confectionat martisorul. Totul e sa te gandesti cu cel putin o saptamana inainte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da numai ca in colectia AUTOMOBILIA nu o sa gasesti chinezisme, martisoarele sunt o forma de arta populara , ramane pe anul viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Martisorul cred ca ar trebui ales in functie de preferintele celei/celui care'l primeste asa ca un martisor cu masina e un gest de curaj :)

      Ștergere