miercuri, 12 august 2009

Proiectul AERO ( I ) - Album foto



De la inceputul lunii am primit cateva reprosuri amicale din partea unor cititori fideli legate de scadera numarului de articole pe blog. Va inchipuiti ca si eu regret acest lucru insa totul are o explicatie, de la 1 iulie am reluat lucrul la proiectul AERO 30 Roadster (1937) asa incat timpul a devenit o mare problema. Aproape zilnic veti gasi fotografii noi cu derularea proiectului accesand albumul http://picasaweb.google.com/www.automobilia.ro/AERO301937# iar incepand de maine voi incerca sa prezint amanunte legate de istoria acestei masini. Nu trageti in pianist !!!

4 comentarii:

  1. Foarte frumos si bine lucrat! Ca la carte! Felicitari! Abia astept sa o vad pe drumuri. Am vazut ca te-ai inscris si la raliul de la Brasov. Daca se indurau sa-mi dea si mie tzidula poate ma inscriam si eu. N-au trecut decat vreo 4 luni de la sedinta de atestare asa ca mai astept :( .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, cand ai timp treci s-o vezi pe viu. Nu stiu care e situatia cu masina ta, din ce-mi amintesc de acum 2-3 ani masina ta fusese atestata dar nu ai ajuns cu ea la RAR si atestatul a expirat, probabil ca ti-au facut niste recomandari, daca le-ai urmat la urmatoarea sesiune problema se rezolva. A mai trecut ceva vreme peste masina si probabil sunt mici probleme. Ref inscrierea la raliu cred ca e bine sa contactezi telefonic organizatorul, dupa cum scrie si in regulament el decide (ne)participarea unui echipaj.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. E incredibil cum dupa atatia ani aud din nou de masina asta. Ca este Aero, ca era galben... am zis ca o fi o coincidenta. Cand ati zis parcarea de la Doamna Ghica... asta e!

    Am locuit in blocul din fata parcarii si stiam ca masina statea mai mereu acoperita cu prelata. Era un eveniment cand proprietarul mai mesterea la ea, asta insemna ca puteam vedea si masina. Prin 87-88 parcarea din fata blocului a disparut (demolari, lucrari de largire a strazii) si de atunci n-am mai vazut Aero-ul. Proprietarul statea de fapt in blocul de vis-a-vis si probabil a mutat-o undeva in spate... Ma bucur acum cand aflu ca n-a disparut, n-a ajuns la fiare vechi, din contra, traieste o a doua tinerete.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca o sa ai chef odata sa-mi arati exact unde statea masina, veneam deseori s-o vad si eu insa nu-mi mai amintesc exact mai ales ca zona s-a modificat cum spui, in bloc cu proprietarul (care avea doi baieti), statea un prieten al meu, Adi il cheama, prin el mai mai interesam de soarta masinii. Cred ca masina a disparut din zona dupa '89 cand a ajuns intr-un garaj de pe strada Plantelor, sunt sigur ca dupa 89 pentru ca acel imobil am impresia ca fusese retrocedat.

    RăspundețiȘtergere