joi, 8 octombrie 2009

S-a furat un M !!!!!


Pare incredibil dar in noapta de 6 spre 7 septembrie dintr-o parcare din zona Drumul Taberei 34 a fost furat M-ul 461 din imagine. Proprietarul, dl Emil a anuntat Politia si desigur posesorii de M-uri in speranta recupararii masinii. Vestea buna a sosit rapid, tocmai cand ma pregateam sa public fotografia cu rugamintea de a furniza informatii in caz ca o vedeti.
Politia din Comuna Iepuresti, judetul Giurgiu, a prins hotul si a recuperat masina, Hotul ramasese ieri noapte in pana de benzina si incerca sa tracteze masina. Masina arata prea bine pentru aspectul aurolacului care parea proprietar, asa au motivat politistii controlul efectuat care a condus la recuperarea masinii. Respect si multumiri politistilor din Iepuresti.
Trebuie insa sa tragem invataminte din aceasta neplacuta intamplare. Nu mai lasati aceste masini pe strada iar daca n-aveti alternativa si sunteti obligat s-o faceti incercati sa le asigurati antifurt sau sa le parcati in zone circulate si bine luminate.
Dl. Emil a fost norocos, cu alta ocazie insa regretele pot fi tardive, masina poate fi facuta bucati sau chiar repoansonata cu seriile unui exemplar "scrum", revopsita, etc fiind imposibil de recuperat.

Un comentariu: