miercuri, 18 noiembrie 2009

Oldtimer TV


Oldtimer TV. Da, da, ati citit foarte bine ! Stiu, nici nu visati o televiziune dedicata exclusiv vehiculelor istorice. Si totusi ea exista ! http://www.oldtimer-tv.com
Recomandarea asta o sa va faca cu siguranta sa uitati de canalele TV obisnuite. Oferta este extrem de larga pe langa materialele filmate fiind disponibile prezentari si fotografii. Nu ocoliti nici sectiunea "Know How" dedicata operatiunilor de restaurare.
Pare incredibil dar e realitate, puteti avea o imensa cantitate de informatii printr-un singur click !

2 comentarii:

  1. Salutare,mi-ar placea daca te-ai alatura si tu 100 Ro,ti-am trimis o invitatie pe yahoo mail.Te asteptam printre noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre anii 1977-1991 in localitatea 2 Mai situata pe tarmul Marii Negre, o berlineta facea furori printre turisti veniti la mare.
    Automobilul se numea Alfa Romeo Spider Junior 1300 fabricata prin "saizeci si ceva" era parcata intr-o curte langa singura alimentara din comuna era de culoare gri metalizat, decapotabila o frumusete e mai.ma pimbam prin comuna seara si mereu ma opream in fata curtii respective sa o admir. propietarii pareau mai mult ca sigur pensionari. Ce s-a intamplat cu respectivul automobil nu mai stiu . mai exita un automobil vechi decapotabil tot in aceias perioada de culoare galbena in prima curte cu intrai in 2 Mai venind din mangalia pe dreapta.

    RăspundețiȘtergere