miercuri, 9 iunie 2010

www.automobilia.ro

Incepand de maine si pana duminica va astept la standul AUTOMOBILIA din cadrul Bucharest Classic Car Show, eveniment organizat in cadrul World Trade Plaza (zona Pta Presei Libere).
Duminica ora 10:00 standul va gazdui lansarea oficiala a site-ului http://www.automobilia.ro/ un portal care sper ca se va bucura de aprecierea tuturor pasionatilor de vehicule istorice. Site-ul, realizat si gazduit de firma Creative Datanetwork, contine pe langa prezentarea serviciilor oferite de Compania AUTOMOBILIA in domeniul vehiculelor istorice o serie de sectiuni pe care sper sa le gasiti interesante :
- BURSA COLECTIONARILOR este o premiera in Romania in domeniul vehiculelor istorice , dat fiind ca permite postarea online a anunturilor de vanzare/cumparare/schimb/donatie.
- RESTAURARE este o sectiune in care vom prezenta diverse proiecte finalizate sau in mod succesiv etape ale acestora.
- nu lipsesc rubricile cu informatii de larg interes : ADRESE, LINK-URI, LEGISLATIE si RECOMANDARI.
- in rubrica PREZENTARI vor fi publicate articolele realizate de Agentia de Presa AUTOMOBILIA pentru revista AUTOSHOW, fiecare articol fiind disponibil pe site imediat dupa ce numarul succesiv al revistei ajunge pe piata.
- rubricile EVENIMENTE si MOTORSPORT ISTORIC va vor tine la curent cu manifestarile interne si internationale
- GALERIA FOTO este structurata pe trei sectiuni, EVENIMENTE, ARHIVA si VEHICULE ISTORICE, la fiecare dintre ele citirorii site-ului putand sa contribuie trimitand fotografii.
- sectiunea ARHIVA ONLINE isi propune sa reuneasca materiale cu valoare din domeniul automobilistic.
- sectiunea COLECTII SI COLECTIONARI isi propune sa prezinte interviuri cu cei mai importanti colectionari de vehicule istorice din intreaga lume, precum si albume foto cu exemplarele detinute de acestia.
- nu va lipsi rubrica MUZEE in care veti avea ocazia sa vizitati virtual cele mai importante institutii de acest gen din lume
- asa cum v-ati obisnuit Compania AUTOMOBILIA continua activitatea istoriografica in sectiunile ISTORIE si PERSONALITATI.
- nu in ultimul rand site-ul va va propune o serie de concursuri tematice.
Intrarea la Bucharest Classic Car Show este libera programul de vizitare fiind urmatorul : joi, vineri si sambata 10-18 , duminica 10-16.
Cu mentiunea ca voi continua sa public in paralel cu site-ul si pe prezentul blog, inchei asteptand cu interes parerile, sugestiile si criticile Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu