vineri, 17 decembrie 2010

Harta OSIN Londra-Istanbul


Ramanem tot in domeniul distributiei de carburanti, cu o harta a sectorului romanesc al drumului international Londra-Istanbul (un fel de coridor 4 al acelor vremuri), editata de Oficiul de Turism al Automobil Clubului Regal Roman in colaborare cu "statiunile" OSIN. Harta este de tip "acordeon" tiparirea pe ambele fete reducand numarul de pagini. Din acest material aflam nu numai numarul si adresele tuturor benzinariilor OSIN din localitatile cuprinse in harta dar si numele si adresele principalelor "garaje" (ateliere de reparatii auto).

5 comentarii:

  1. Va rog frumos, imi puteti spune daca pe harta apare si drumul pe Valea Teleajenului, alaturi de cel pe Valea Prahovei? In caz afirmativ exista o statie OSIN la Valenii de Munte?
    Multe multumiri,
    Alexandru Codescu
    andi_codescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Harta are doar ruta LONIST. Am cautat intr-o alta harta editata de ACRR in 1935, in Valeni (pe harta apare fara "...de munte") exista o statie de benzina a firmei UNIREA SA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca o data multumesc pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista vreo harta similara care sa prezinte si adresele benzinariilor Unirea din orase? M-ar fi interesat situatia din Brasov. Mai exista vreun alt distribuitor in afara de Unirea si OSIN?

    RăspundețiȘtergere