miercuri, 27 februarie 2013

Bine faci, bine gasesti !



Va povesteam saptamana trecuta despre achizitia insignei
Ford si frumosul gest facut de un amic colectionar. Gesturile de acest gen sunt foarte rare, mai mult, in unele domenii colectionistice oamenii nu numai ca nu relationeaza dar se razboiesc (ca sa folosesc un termen elegant) si isi cresc reciproc preturile, ofertand peste oferta concurentei chiar si atunci cand oamenii batusera palma (nu ma refer evident la licitatii). Iata ca gestul a fost urmat de o « captura » de proportii, amicul meu achizitionand duminica placheta ACRR destinata membrilor societari (cu diametrul de 91 mm). Placheta are un mic defect la email (stanga jos in foto),  capatat cel mai probabil in momentul demontarii de pe automobil (a scapat surubelnita/cheia). Nu am aceasta placheta insa ma bucur ca si cum eu as fi facut achizitia. Dupa mai bine de trei decenii de cand colectionez diverse obiecte sunt absolut ca o atitudine pozitiva, colegiala, iti aduce succesul.

3 comentarii:

  1. exact,atitudinea si succesul merg foarte bine impreuna

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect! Nimeni nu poate sa le aiba pe toate; personal, daca gasesc ceva interesant pe care totusi nu il vreau, incerc sa dau ponturi catre alti pasionati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos Bogdane!
    Cred ca numai intr-un demers colegial putem dezvolta o cercetare istorica la modul profesionist si nu ca traditionalii "samsari" binecunoscuti...
    madalin

    RăspundețiȘtergere