duminică, 15 aprilie 2012

Europlate 2012

            Dl. Marius Necula este cel mai important colectionar de placi de inmatriculare din Romania. Anual dl. Necula participa la diferite conventii internationale recent luand parte la Europlate, eveniment organizat la Trezzo Sull'Adda (Italia). Dl. Necula a trimis pentru cititorilor blogului cateva impresii pe care le prezint in cele ce urmeaza :
             "...... editia din acest an mi s-a parut mai slaba ca celelalte, si ca organizare si ca numar de participanti. Multi italieni (normal) si multe placute din Italia.  Un panou cu numere din Vatican, foarte rare m-a impresionat cel mai tare. Erau si numere foarte vechi din Italia si Monaco. Superbe ! Un singur numar din Romania, un banal "4-IS-..... N-am cumparat nimic !"
            Cunosc sentimentul care-l incearca pe dl. Necula , la targurile de acest gen e ca la vanatoare sau pescuit, ori ai noroc si te intorci cu tolba plina ori te alegi cu experienta, care este si ea foarte importanta. Lansez pe aceasta cale dlui Marius Necula propunerea de a organiza in luna noiembrie o a doua expozitie cu numere de inmatriculare romanesti sub "numele de cod" 1B .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu