miercuri, 15 mai 2013

IX Antebellum

Duminica 19 mai in intervalul 10:00-14:00, in parkingul Mall Vitan din capitala, RETROMOBIL CLUB ROMANIA organizeaza a IX-a editie ANTEBELLUM, expozitia vehiculelor istorice fabricate inainte de 1945. Cel mai vechi automobil care si-a anuntat participarea are peste un secol vechime, este inmatriculat si functioneaza si astazi ireprosabil. Multe din marcile participante la ANTEBELLUM au disparut insa continua si astazi sa fie apreciate de colectionarii din intrega lume care le conserva cu multa pasiune. Aero, Wanderer, Willys, Hanomag, Plymouth sau NSU, marci disparute, au fost candva vedetele saloanelor auto si vor fi prezente duminica la ANTEBELLUM alaturi de marci existente si astazi precum Mercedes Benz, Ford, Opel, Citroen, Fiat, Skoda sau Chevrolet.

Desi tema principala a evenimentului sunt vedetele de odinioara nu vor lipsi nici cateva zeci de modele clasice din perioada anilor '50-'70.

 Acordati-va radiourile pe frecventa KISS Fm (96,1 FM in Bucuresti) pentru in formatii despre/de la eveniment.

In spatele multora dintre aceste automobile stau povesti extraordinare si evident sute de ore de munca de restaurare. Timp de patru ore duminica 19 mai aveti ocazia sa admirati aceste superbe automobile expuse in premiera la Mall Vitan si sa stati la sueta cu posesorii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu